Gigantstævne for fuld udblæsning

Gigantstævne for fuld udblæsning

IF

Der blev kæmpet til sidste skakbrik, da de 4 Randers skoler Nørrevangsskolen, Vestervangsskolen, Østervangsskolen og Hobrovejens skole i går stillede op til Randers Gigantstævne i skoleskak på Nørrevangsskolen.

De fire skolers dyst om den store vandrepokal var kulminationen på måneders skoleskakundervisning for eleverne. 420 elever deltog helt fra 0. klassetrin og op til 7.klassetrin og det stod helt klart, at der findes mange skoleskaktalenter blandt skoleeleverne.

Intet mindre end 3760 bønder blev benyttet til de omtrent 1000 kampe, der blev spillet til gårsdagens arrangement. Der blev spillet 5 runder à 10 min. og efter små 3 timers skoleskak kunne gruppevinderne kåres med mindre pokaler, og den store pokal kunne overrækkes vinderskolen som blev Østervangsskolen med 79 points – et stort og velfortjent tillykke til dem! På 2. pladsen kom Vestervangsskolen med 71 points, mens Nørrevangsskolen tog 3. pladsen med 34 points og Hobrovejen Skole måtte tage til takke med en 4. plads med deres 28 points. Alle deltagere fik overrakt en velfortjent medalje som bevis på deres deltagelse i stævnet.

Til at overrække pokaler til gruppevinderne og den store vandrepokal var Bysekretariatets leder Louise Hou Kragh, som også holdte en flot tale for børnene om deres engagement og deltagelse i skoleskakken. Dagen forløb uden problemer og alle – såvel børn som voksne – havde en dejlig dag, hvor også TV2 Østjylland kom på besøg. Se klippet HER

[nggallery id=137]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat