Generalforsamlinger i kredsene

Generalforsamlinger i kredsene

10805782_10152888066984658_3586885279240410976_nSå er der ikke lang tid til at kredsene i Vestsjælland, Roskilde/Storstrøm og Frederiksborg afholder deres årlige generalforsamlinger.

På generalforsamlingerne bliver arbejdet for det kommende år planlagt, og kredslederen ser tilbage på det forgangne år og aflægger beretning.

Info om kredsene
Dansk Skoleskak er opdelt i 14 kredse. Det er kredsene, der koordinerer skoleskakaktiviteter på tværs af skolerne. Hvert år vælges der en ny bestyrelse og kredsleder, og alle medlemsskoler har adgang til generalforsamlingerne. Som medlem har man mulighed for at påvirke beslutninger og kalenderplanlægning for det kommende år, også selvom man ikke stiller op til bestyrelsen.

Er du ny skoleskakleder eller ny medlemsskole, er generalforsamlingerne en god lejlighed til at møde de superfrivillige i din kreds, som blandt andet planlægger weekendstævner og meget andet.

Hold øje med kalenderen
Ser du endnu ikke en indkaldelse til kredsgeneralforsamling i din lokale kreds? Fortvivl ikke – den kan findes i kalenderen senest ved udgangen af uge 8.

Mere info og kontakt
Se hvornår der er generalforsamling i din kreds, eller kontakt din lokale kredsleder hvis du har spørgsmål til skoleskak i dit lokalområde.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat