Gang i lågene!

Gang i lågene!

Kampagnen, ‘Brug Låget! – Det skal være sjovt at blive klogere’, der er et samarbejde mellem Skolemælk og Dansk Skoleskak, hvor eleverne kan designe deres egne skakspil ved at samle mælkelåg, er nu godt i gang. Vi har allerede modtaget de første billeder, som er fra 2.a på Grevinge Centralskole i Vestsjælland. Se billedgalleri nederst på siden.

Hans K. Faartoft, der er serviceleder og mælkeansvarlig på Grevinge Centralskole, siger følgende om kampagnen:

”På min daglige runde med klassernes mælketasker, glæder det mig gentagne gange, at eleverne og deres lærere er så kreative med mælkekartoner og mælkelåg. De bruger låg og kartoner til alt mellem himmel og jord: de indgår i forskellige projekter, matematikopgaver, gaver til forældrene og nu er det også oppe i tiden, at spille skak med lågene. Har man fantasien, så er mulighederne uanede. Det er den rigtige tankegang, der placeres i eleverne. Vi skal ikke smide tingene ud efter, de er blevet brugt én sølle gang. Alt kan bruges igen og igen! Jeg kan kun rose jeres initiativ”.

De kommende uger vil vi her på siden vise, hvordan, hvor og hvornår materialerne bliver brugt rundt om i landet. Vi modtager med glæde jeres billeder og historier fra klasselokalet, frikvarteret eller skoleskakklubben. De kan sendes til skolemaelk@skoleskak.dk.

For yderligere oplysninger kontakt
Karen Refer (Projektmedarbejder)
Tlf. 2143 4034
Email: karen@skoleskak.dk

Ekstra materiale kan hentes på skoleskak.dk/play.
[nggallery id=119] 

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat