Fyraftensmøde i Aarhus Kredsen

Fyraftensmøde i Aarhus Kredsen

tn_P1020529Endnu et fyraftensmøde blev afholdt torsdag den 21. november, denne gang på Tilst Skole i Aarhus. I to timer lærte pædagoger og lærere fra Aarhus Kredsen mere om, hvordan Skoleskak kan benyttes i matematikundervisningen.

Der var fokus på varierede skoleskakøvelser fra bogen ‘SKAK+MAT©’, som anbefales i undervisningen. Samtidig blev sjove og spændende skoleskakopgaver vist på skoleskak.dk/spil.

Derudover blev deltagerne opfordret til at deltage i Skolernes Skakdag og Skoleskaklærer-uddannelsen.

Læring og fællesskab gennem skoleskakturneringer
Henrik Ochsner, der er formand for Aarhus Kredsen, informerede om aktiviteter i kredsen og fortalte, at der er mange glæder ved at arbejde med skoleskak. Han fremhævede særligt fordelen ved at deltage i forskellige turneringer og mesterskaber, hvor både børn og voksne kan danne nye sociale relationer.

En deltager fremhævede særligt fællesskabsfølelsen i holdturneringerne, som er med til at motivere børn og skoleskakledere.

Fyraftensmødet i Aarhus var det tredje i dette efterår, og nye fyraftensmøder planlægges netop nu til det kommende forår. Emner, tid og sted for de kommende møder vil fremgå af skoleskak.dk/kalender inden længe.

[nggallery id=164]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat