Fynsmesterskaber i Skoleskak

Fynsmesterskaber i Skoleskak

Den 4. november skal det afgøres, hvem der skal have titlen som årets Fyns-mester i skoleskak. For andet år i træk er det Nørre Aaby Skole i Middelfart Kommune, der lægger skole til de individuelle Fynsmesterskaber i Skoleskak 2017 og deltagerne kommer dels fra skoler på hele Fyn. Der er præmier til alle deltagere, og pokaler til vinderne i de forskellige grupper.

DM i Ollerup

De fynske skoleskakspillere, der klarer sig bedst til kredsmesterskaberne på Nørre Aaby Skole kvalificerer sig til DM i Skoleskak & Læringsfestival 2017, der afvikles på Den Frie Lærerskole i Ollerup den 24.-26. november.

Her samles de skrappeste skoleskakpiger og -drenge for at kæmpe om titlerne som Danmarks dygtigste skoleskakspillere og hygge sig over brættet. I år er det 44. gang, at børn og unge fra hele landet inviteres til koncentration og kammeratlig kappestrid på de sort hvide felter.

Udover dysten om DM-titlerne i seks aldersgrupper byder Dansk Skoleskak igen i år også på læringsfestival med Stormester-peptalk, notationsværksted, undervisning, tur i svømmehal, DM i Lynskak, forældremøde og den populære forældre-session: Har mit barn talent?

Faglig og social udvikling med skoleskak

Tilmelding til de individuelle Fynsmesterskaber i Skoleskak skal ske senest 31. oktober.

Kontakt John Dahlberg | dahlberg12@os.dk

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat