Fortæl Antorini om skoleskak

Fortæl Antorini om skoleskak

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini inviterer alle til at bidrage med erfaringer og ideer til børne- og undervisningsområdet i ministeriets Facebook-kampagne ’Del med Antorini’. I kampagne opfordrer Antorini alle interesserede til at dele eksempler, holdninger og viden om, hvad der virker i daginstitutionerne, grundskolen, ungdomsuddannelserne og voksen- og efteruddannelserne.

Børne- og Undervisningsministeren glæder sig til at modtage nye input; ” Politik skal være åbent for alle og ikke kun foregå på Christiansborg og i ministerierne. Jeg vil gerne høre fra dem, der oplever dagligdagen i institutionerne, grundskolen, ungdomsuddannelserne og voksen- og efteruddannelserne. Jeg vil høre om gode erfaringer og udfordringer, som jeg kan tage med i vores arbejde med at skabe endnu bedre uddannelse for børn, unge og voksne.” siger Christine Antorini.

Ministeren vil samle op på indlæg, input og kommentarer fra Facebook d. 9. december 2011, hvor kampagne afsluttes med et åbent hus-arrangement i Ministeriet for Børn og Undervisning.

Så der er rig mulighed for at dele  erfaringer, holdninger og viden om skoleskak med Børne- og undervisningsministeren!

Se mere om kampagne og del dine erfaringer på ‘Del med Antorini‘.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat