Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Som forretningsudvikler praktikant hos Dansk Skoleskak skal der researches, udvikles, tænkes strategisk, trykkes hænder og åbnes døre til samarbejdspartnere. Du kommer til at prøve kræfter med og udvikle dine kompetencer inden for strategi, kommunikation og organisationsarbejde.

Du bliver en del af det team, der sikrer, at Dansk Skoleskak udvikles og har midler til vores arbejde for at flere børn og unge får et liv med leg, læring og uddannelse. Du er med hele vejen fra research, analyse og konceptudvikling til aftaler med eksterne samarbejdspartnere der fx støtter op om Skolernes Skakdag, så 45.000+ børn og unge oplever, at ”Det er sjovt at blive klogere!”. Dine arbejdsopgaver kan tælle:

Research og markedsanalyse

Datadreven analyse

Konceptudvikling & fundraising

Eksterne samarbejder

Procesoptimering

Vi søger dig der

Er klar på en udfordring! Det er vigtigt for os at du oplever en faglig udvikling gennem din praktik. Læringskurven er stejl, så gå-på-mod og lysten til at kommunikere både mundtligt og skriftligt er vigtig. Du kan lide at arbejde selvstændigt og analytisk i et udviklende arbejdsmiljø, hvor der er kort fra idé til handling – og dine idéer er velkomne. Du læser formodentligt på en uddannelse med fokus på kommunikation, organisation eller markedsføring og har interesse for analyse, partnerskaber mellem brancher og formålsbaserede organisationer. Kendskab til Podio, Mailchimp og Tableau er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

Et lærerigt semester, hvor du får mulighed for at teste dine faglige kompetencer i praksis. Du bliver en del af et dynamisk, ungt og uformelt miljø, hvor du får ansvar for egne opgaver og samarbejder med dygtige kollegaer. Du får tilknyttet en vejleder, der giver løbende sparring på opgaver og forestår månedlige udviklingssamtaler.

Om os

Dansk Skoleskak er en samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisation, der arbejder for øget læring og uddannelse. Vi er startet af skoleledere, lærere og elever i 1960. Skoleskak tilbydes i dag på over 500 skoler i 90 kommuner. Skoleskak fungerer på tværs af alder, køn og kultur, så vi når ud til alle børnetyper – både de særligt intelligente, de nydanske drenge og de, der skal hjælpes til at bryde den uddannelsesmæssige arv.

Spørgsmål?

Kontakt Teamleder, Forretningsudvikling, Tine Kamper Holbøll, tine@skoleskak.dk / 2425 5344.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat