Forældre-barn lynturnering

Forældre-barn lynturnering

Den boligsociale helhedsplan for Aldersogadekvarteret afholder Fritidsdag torsdag den 17. maj (Kristi Himmelfartsdag) kl. 14.00 – 17.00.

I den forbindelse deltager Dansk Skoleskak med en række sjove skakaktiviteter for både børn og voksne. Der vil bl.a. være mulighed for at spille bondeskak og deltage i simultanskak, hvor en spiller dyster mod mange på en gang. Kl. 15.00 er der en forældre-barn turnering i lynskak, hvor familier har mulighed for at dyste mod hinanden på tankerne og ideer. Den vindende familie modtager biografbilletter til hele familien. Turneringen er en del af skoleskakkens forældreprojekt First Move. Se regler og program her.

Fritidsdagen skal synliggøre de fritidsaktiviteter, som det nærliggende område tilbyder med det mål at få rekrutteret børn og unge ud i forenings- og klublivet. Børn og unge får således mulighed for at afprøve de forskellige aktiviteter.

Den Grønne Trekant tilbyder skak for både børn og voksne hver torsdag fra kl. 16.00 – 17.00. Første gang er torsdag den 31. maj.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat