Folkemødet 2014

Folkemødet 2014

folkemødebilledeTorsdag – søndag den 12. – 15. juni deltager Dansk Skoleskak i den politiske festival “Folkemødet på Bornholm“.

Følg med i vores spændende aktiviteter på Facebook og skoleskak.dk/nyheder.

Det er anden gang skoleskakken deltager, og i løbet af Folkemødet sørger ansatte og frivillige fra hele landet for at sætte gang i aktiviterne i teltet og på skakbrætterne.

Torsdag kl. 15 – 16: “Mød folkeskolens vigtigste spillere”
Kig forbi til et spil ‘bondeskak’, ‘de tapre riddere’ og ‘actionskak’, og hør hvordan skoleskak kan bidrage til den undestøttende undervisning og være med til at gøre folkeskolereformen til en succes i børnehøjde. Gæster: Alex Ahrendtsen (DF) og Troels Ravn (S).

Fredag kl. 15 – 16.30: “Sæt politikerne skakmat”
Mød Dansk Skoleskak og udvalgte politikere til dyst på koncentration, analyse og strategi. Hør hvad skakspillet har lært dem i ungdommen, som de har taget med i voksenlivet som meningsdannere, og hvorfor skoleskak er relevant i en “højhastighedskultur”, hvor flere beslutninger tages på kortere tid. Gæster: Nicolai Wammen (S), Jeppe Kofod (S), Klaus Hjortdal (Skolelederne), Bjørn Hansen (Danmarks Lærerforening) mfl.

Lørdag kl. 14.30 – 15.30: “Er du klogere end en 10-årig?”
Prøv kræfter med en 10-årig på skakbrættet og hør, hvordan lokale elever kan overføre læringen fra brættet til skolens øvrige fag.

Søndag kl. 11.30 – 12.30: “Kan skak i skolen give ro på stolen?”
Prøv kræfter med ‘bondeskak’, ‘de tapre riddere’ og ‘actionskak’, og hør hvorfor skoleskak kan styrke leg, læring og uddannelse samt hjælpe flere unge til et godt skoleforløb.

Vi opfordrer alle til at kigge forbi vores telt ved Danchells Anlæg D24 til en snak om leg, læring og uddannelse.

Find yderligere informationer om skoleskakkens aktiviteter til Folkemødet og mere information om Dansk Skoleskak.

Vel mødt til et fantastisk arrangement!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat