National Vidensdag om Skoleskak

National Vidensdag om Skoleskak

DSC_6428Kom til ’National Vidensdag om Skoleskak’ 27. maj 2016, hvor forskere, fageksperter og skoleskaklærere leverer et 360° perspektiv på skoleskak.

Tilmeld dig direkte på skoleskak.dk/nationalvidensdag.

Om dagen
Dansk Skoleskak inviterer med støtte fra Vejle Kommune og A.P. Møller Fonden til den første Nationale Vidensdag om Skoleskak 27. maj 2016 i Vejle, hvor vi har samlet kendte forskere, fageksperter og en erfaren skoleskaklærer, der tager deltagerne 360° omkring skoleskak belyst fra elevernes og praktikernes, samt ledernes og beslutningstageres perspektiv.

Skoleskak som effektiv metode
Skoleskak er mere end blot en godbid til at udvikle elevernes hjerner. Skoleskak er en effektiv metode til at arbejde med elevernes faglige, sociale og personlige udvikling på én og samme tid. Det vil vi gerne bruge en dag på at belyse.

Praktisk info
Læs mere om programmet, praktiske oplysninger og tilmelding i invitationen, som vi håber, at I finder interessant. Del også gerne invitationen på din arbejdsplads og i dit netværk.

Deltagelsen er gratis inkl. forplejning, og der er et begrænset antal pladser.

Vi håber at se en masse skoleskakledere, interesserede lærere og pædagoger samt skoleledere og beslutningstagere kommunalt og nationalt.

Vel mødt.

Spørgsmål? Kontakt 3049 0580 / laer@skoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat