Få en makker med en skakcomputer

Få en makker med en skakcomputer

skakcomputer_millennium-play-chessgenius-pro_skakshoppen_fritlagtMed en stigende efterspørgsel har Skakshoppen.dk fået skakcomputere tilbage i sortimentet.

Der er flere fordele ved at spille det kongelige spil på de sort-hvide felter. Det øger din koncentration, og så er det en god måde at komme ned i tempo på.

Fordele ved en skakcomputer
Hvis du ikke lige har en makker ved hånden (og savner udfordring), så er en skakcomputer et godt alternativ.

Når du spiller mod skakcomputeren, har du mulighed for at blive udfordret på lige det niveau der passer dig. Der er mulighed for at analysere dit parti og få hints til, hvordan du forbedrer dit spil. Skakcomputeren er et godt redskab, fordi den giver dig frihed til at træne når du vil, og så endda imod en kvalificeret modstander.

Bonus info
I 1997 spillede Gerry Kasparov imod computeren ”Deep Blue” og tabte, med 3½ til 2½, efter at have vundet 4-2 tilbage i 1996. Derfra har udviklingen taget fart, og nutidens skakcomputere er endnu mere avancerede.

Skakcomputere i Skakshoppen.dk
Vi har fået tre forskellige skakcomputere på lager, og dem kan du læse lidt om her. Vi har bestilt få eksemplarer af hver model hjem.

Europe Chess Master II – 329 kr.
En super skakcomputer til begynderen der har spillet i noget tid, og som har styr på brikkernes gang. Læs mere om Europe Chess Master II skakcomputer.

Chess Genius Art – 869 kr.
Her får du fuld funktionalitet for pengene. Denne skakcomputer er til den mere øvede skakspiller (eller skoleskakspiller). Læs mere om Chess Genius Art skakcomputer.

Chess Genius PRO
Topmodellen indenfor skakcomputere. Perfekt til den gode skakspiller der gerne vil udfordres. Et fint alternativ til PC-spil. Læs mere om Chess Genius PRO.

Se også alle vores skakspil/skaksæt i træ, skakure, skakmaterialer til skoler og institutioner, præmier og meget mere.

Skakshoppen.dk er Dansk Skoleskaks egen webshop, hvor al overskud går til social- og læringsprojekter med skoleskak. Skakshoppen.dk er e-mærket, sender dine varer på 1-3 hverdage og har et stort udvalg i skakmaterialer.

Spørgsmål? Kontakt kundeservice@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat