Esbjerg Grand Prix i Skoleskak 2013

Esbjerg Grand Prix i Skoleskak 2013

P1020180Mange glade og spændte børn mødte op, da Esbjerg Grand Prix i Skoleskak 2013 blev skudt i gang i uge 35. Arrangementet blev afholdt på Kvaglundskolen i Esbjerg, og der var 43 deltagende børn fra henholdsvis Kvaglundskolen, Egekratskolen og Blåbjerggårdskolen.

Stævnet var det første af i alt tre, hvor Esbjergskolerne dyster mod hinanden i det royale spil i tidsrummet 14:00 – 15:30.

Idéen bag Grand Prix’et er at give de deltagende elever gode oplevelser med Skoleskak uden for deres egen skole. Samtidig er det ambitionen, at Grand Prix’et bliver en årlig tilbagevendende begivenhed.

Alle elever spillede tre runder efter det sociale pointsystem, hvor gevinst giver 3 point, remis giver 2 point, og nederlag giver 1 point. Pointene samles fra gang til gang, således at alle deltagere scorer point både til sig selv og til skolestillingen.

Efter første runde er stillingen således:

Kvaglundskolen: 95 point
Egekratskolen: 84 point
Blåbjerggaardskolen: 68 point

Esbjerg Grand Prix er finansieret af DUFs krydsfeltspulje og er et samarbejde mellem skolerne, Ribe Kredsen og Dansk Skoleskak.
Det næste stævne bliver afholdt på Blåbjerggårdskolen den 18. september 2013, og skolerne mødes igen på Egekratskolen onsdag den 6. november 2013.

I albummet nedenfor ses en masse billeder fra denne spændende dag.

For mere information om Esbjerg Grand Prix, kontakt projektkoordinator Mikkel Nørgaard på e-mail: mikkel@skoleskak.dk.

[nggallery id=150]

Mikkel Norgaard
mikkel@skoleskak.dk


Live Chat