Er du til strategi & fundraising…

Er du til strategi & fundraising…

…eller kender du en der er?

Efteråret nærmer sig og Dansk Skoleskak gør sig klar til næste skoleår. Vi har derfor brug for ekstra kræfter, der kan hjælpe os med fundraising og strategisk kommunikation.

Som praktikant får du mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for strategisk kommunikation og fundraising. Du kommer til at arbejde med fundraising, udviklingsprojekter og partnerskabsemner. Et mål vil være at øge kendskabet til skoleskakkens gavnlige virkninger hos fonde og virksomheder.

Vi håber at vores nye strategi- og fundraisingpraktikant er en, der trives med en stejl læringskurve, hvor den faglige udvikling er i fokus. Vi har brug for hjælpen men det er også vigtigt for os, at du som praktikant får fyldt godt op i kompetencerygsækken.

Læser du på universitetet, handelshøjskolen eller lignende vil vi meget gerne høre fra dig, så vi i fællesskab kan finde ud af, om vi er noget for dig – og omvendt.

Er det dig, der kommer i praktik hos skoleskakken, kan du glæde dig til en arbejdsplads, hvor der er kort fra den gode idé til handling, godt humør, engagerede kollegaer og masser af sjove opgaver at tage fat på.

Praktikken forventes at løbe fra august til december, men andet kan aftales så det passer til studierne.

Se praktikopslaget: Praktikant til Strategi & Fundraising hos Dansk Skoleskak.

Send os en kort, motiveret ansøgning (max 1 A4-side), dit CV og karakterblad til job@skoleskak.dk.

Vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål? Kontakt administrationschef Kristian Nygaard, kristian@skoleskak.dk / 4098 8478.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat