Er Danmarks næste rollemodel en skoleskakker?

Er Danmarks næste rollemodel en skoleskakker?

Danmarks næste rollemodel er navnet på et helt nyt tiltag, der som noget nyt vil hylde de unge der gør noget ekstra i hverdagen for andre mennesker omkring dem. Tiltaget er opstået som modsvar til mediernes stækkede billede af hvad danske unge er for en størrelse.

Under devisen ” ’Godt tv’ har for længe handlet om at gøre os til dårligere mennesker” går DK’s næste rollemodel mod det medieskabte billede af Danmarks spirende ungdom, og forsøger at bryde det ved at sætte fokus på de positive og inspirerende tendenser der rør sig blandt de unge i dagens samfund.

Hvis du kender en skoleskaklærer, hjælpetræner eller en anden mellem 15-25 år der gør en forskel i din hverdag indenfor skoleskak, så vil vi fra DSS meget gerne høre fra dig om hvorfor lige netop denne person fortjener titlen ”Danmarks næste rollemodel”. Send blot en mail med navn og alder på personen samt en uddybende forklaring til info@skoleskak.dk. Du har også selv mulighed for at indstille personen eller dig selv til “Danmarks næste rollemodel” her.

Læs mere om det hele lige her..

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat