En fantastisk familiefestival!

En fantastisk familiefestival!

Det var en glad Karen Magrethe Grønlund som er skoleinspektør fra Klostervængets Heldagsskole. Hun var utrolig stolt på sine elevers vegne over dette arrangement, hvor hele skolens elever alle skulle bidrage med gøre denne dag til noget særligt. Med godt vejr var dagen fyldt med glade elever, lærer, pædagoger og forældre, som alle bidrog til en fantastisk festival!

Britta Thomsen som er projektleder fra Lejerbo og som står for den boligsociale helhedsplan for Aldersrogadekvarteret var rigtig glad for dette arrangement og der er allerede blevet bygget bro imellem skole og boligområdet og det skal blive spændende at følge hvad fremtiden bringer.

Dansk Skoleskak var tilstede med Yassine Machine, Osama Badr, der er frivillige i DSS og Ahmad Al-Ashi, der hjælpetrænere i skoleskakklubben på Klostervængets Heldagsskole. Der blev spillet utrolig mange lynturneringer med præmier til alle og der var en fantastisk aktivitet omkring skakspillene. Der var også flere forældre der spillede skak med deres børn også på det store gigantskak, som var yderst populært hos børnene.

Eleverne havde skoledag denne lørdag og var selv med til at planlægge festivalen sammen med deres lærer og pædagoger. Udover børnenes egne aktiviteter og Dansk Skoleskak kunne man også opleve muslimske kvinder fra ’Missing Voices’, afrikansk dans med ’Global Kidz’.

Festivalen var åben for alle børn og voksne, både de, der bor i lokalområder og de, der går på Klostervængets Heldagsskole. Arrangementet foregik fra kl. 9:30 til ca. kl. 13:30 i gården i Aldersrogade 40-96, hvor der var fest og sjove aktiviteter for børn og voksne. Se programmet for festivalen her

Festivalen er støttet af, Nørrebro Lokaludvalg, Haraldsgadekvarterets Områdeløft, 2200Kultur og Den Boligsociale Helhedsplan for Aldersrogadekvarteret.

Læs også Østerbros Avis’ artikel om festivalen på s. 46 her

Stepping Stone har til formål at sætte fokus på folkeskoler, som tilbyder skoleskak i undervisningen, skoleskakklubber samt uddannelse af lærere og hjælpetrænere. Dette skal samtidig være med til at bygge bro på tværs af alder, køn, religion og etnicitet.

Du kan læse mere om Stepping Stone projektet her

[nggallery id=30]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat