Én dag til Skolernes Skakdag!

Én dag til Skolernes Skakdag!

I morgen afholdes Dansk Skoleskaks store læringsprojekt Skolernes Skakdag for andet år i træk, hvor flere end 6.500 børn og unge fra 50 skoler i Syd-, Vest- og Nordjylland bl.a. prøver kræfter med den sociale skakform actionskak.

Rundt omkring i landet får skolerne, der deltager i Skolernes Skakdag, fint besøg af blandt andre lokalpolitikere og presse, som kommer forbi og deltager i skoleskak aktiviteterne.

I Varde får Ølgod Skole besøg af formanden for børn og unge udvalget, Karl Haahr, som kommer forbi for at spille bondeskak og uddele medaljer til skolens elever. I Sønderborg bliver der også uddelt medaljer, når Borgmester Aase Nyegaard besøger Gråsten Skole, der er blandt de 12 skoler der deltager i Skolernes Skakdag i Sønderjylland. Også i Skive og Aabenraa bliver der delt medaljer ud, hvor henholdsvis Borgmester Flemming Eskildsen og skolechef Lars Hende Svensson kommer forbi Breum Skole og Genner Skole. I Haderslev er der besøg på Fællesskolen Marstrup, hvor Viceborgmester Hans Peter Geil kommer forbi og åbner Skolernes Skakdag på skolen. I Aalborg har man også fint besøg i vente til Skolernes Skakdag, hvor Orla Hav, formand for folketingets Børne- og unge udvalg, besøger Gl. Hasseris Skole og spiller skoleskak med eleverne.

I Esbjerg er der både besøg fra lokalpolitisk side og pressen. Jørn Henriksen, direktør for Børn og kultur, besøger Kvaglundskolen i Esbjerg, hvor han spiller bondeskak med en af skolens elever. Mens Live fra Ramasjang sender Skolernes Skakdag fra torvet i Esbjerg, kl. 18-18.30, hvor der bl.a. vil blive spillet actionskak.

Læs mere om Skolernes Skakdag på www.skolernesskakdag.dk.

Og husk at du kan følge Skolernes Skakdag på Facebook via facebook.com/skoleskak.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat