Skoleskakkens nye hjælpetrænerkursus

Skoleskakkens nye hjælpetrænerkursus

Logo_Skolernes_SkakdagElever fra 5. – 9. klasse fra skoleskakkens medlemsskoler får nu mulighed for at deltage på et helt nyt hjælpetrænerkursus i skoletiden. På kurset lærer eleverne bl.a., hvordan de kan hjælpe med at varetage aktiviteter på Skolernes Skakdag, og bliver i stand til at organisere frikvartersskak.

Vi søger stadig et navn til vores nye hjælpetrænerkursus, og det vil blive offentliggjort sidste søndag i november. Du kan stadig nå at deltage i skolekonkurrence om et gavekort på 400 kr. til Skakshoppen.

Alle skoler har mulighed for at sende mellem 2 – 4 elever på kurset, og den skoleskakansvarliges deltagelse på dagen er obligatorisk. Det forventes desuden, at eleverne er bekendte med brikkernes gang, men derudover kræves der ingen skoleskakmæssige forkundskaber.

Første kursus afholdes onsdag den 14. januar 2015 fra kl. 09:30 – 15:00 på Stensballeskolen i Horsens.

Andet kursus afholdes torsdag den 22. januar 2015 fra kl: 09:30 – 15:30 på Lindehøjskolen i Herlev.

Kontakt Lise Bornerup på lise@skoleskak.dk / tlf.: 2284 3992 for tilmelding og yderligere info om pris/indhold senest den 7. januar 2015.

Har din skole lyst til at være vært for det næste hjælpetrænerkursus? Kontakt Mikkel Nørgaard for yderligere information på mikkel@skoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat