Støt op om DM i Skoleskak

Støt op om DM i Skoleskak

I weekenden samles de skrappeste skoleskakpiger og -drenge til DM i Skoleskak & Læringsfestival for bl.a. at kæmpe om titlerne som Danmarks dygtigste skoleskakspillere og hygge sig over skakbrættet.

I år er det 44. gang, at børn og unge fra hele landet inviteres til koncentration og kammeratlig kappestrid på de sort hvide felter. Sidste år var første gang i 19 år, at det var en pige, der endte øverst på sejrsskamlen til DM i Skoleskak. Det skete, da hele to piger tog førstepladsen i deres gruppe. Det bliver spændende at se, hvordan pigerne klarer sig i år.

Pigernes tilbagevenden til podiepladserne ved DM i Skoleskak skyldes bl.a. den flotte udvikling, skoleskak har været igennem de senere år. Flere og flere skoler tilbyder skoleskak i undervisningen, til gavn for elevernes faglige og sociale udvikling.

Men vi har brug for din hjælp, hvis udviklingen skal fortsætte, og vi skal kunne sikre, at så mange piger og drenge som muligt kan have det sjovt, mens de bliver klogere med skoleskak.

GODE OPLEVELSER FOR ALLE – HELE ÅRET

Med din hjælp kan vi give fortsat gøre DM i Skoleskak & Læringsfestival til et brag af en weekend med gode oplevelser for såvel store som små – og sikre skoleskak-aktiviteter resten af året for børn og unge landet over.

Du er med din støtte med til at sikre sjove og lærerige skoleskak-aktiviteter for omkring 50.000 børn og unge fra mere end 600 skoler i Danmark.

Udover DM i Skoleskak & Læringsfestival arrangerer Dansk Skoleskak også Skolernes Skakdag® – hjernens årlige motionsdag – og Landsfinalen, hvor et hav af børn og unge samles om sjove skak-dyster, underholdning, besøg af Dansk Skoleskaks maskot, Duffy, præmieoverrækkelser og kåring af ’Årets Skakskole’.

DM I SKOLESKAK & LÆRINGSFESTIVAL

Udover dysten om DM-titlerne i seks aldersgrupper, byder DM i Skoleskak & Læringsfestival 2017 igen i år på sjove aktiviteter til både børn, unge og voksne. Det gælder bl.a. Stormester-peptalk, notationsværksted, undervisning for begyndere, svømmehal, DM i Lynskak, forældremøde og den populære forældre-session: “Har mit barn talent?”, orkestreret af en af Danmarks bedste skakspillere, skak-stormesteren, Jakob Vang Glud.

DIN STØTTE HJÆLPER MED AT…

  • Give piger og drenge sjove og lærerige oplevelser til bl.a. DM i Skoleskak & Læringsfestival 2017
  • Styrke 50.000 børn og unges faglige og sociale udvikling
  • Arrangere sjove og inkluderende læringsaktiviteter som fx Skolernes Skakdag

200 KR. BLIVER TIL MEGET MERE

Støtter du de skrappeste skoleskakpiger og -drenge til DM i Skoleskak & Læringsfestival, kommer pengene flere gange igen. Med 101 støtter, der hjælper med 200 kr. eller mere inden den 31. december, er Dansk Skoleskak forsat godkendt som velgørende organisation. Det betyder, at vi modtager sponsorater, arv uden afgifter og kan søge om momsrefusion. Pengene går til sjove og lærerige aktiviteter for 50.000 børn og unge landet over.

Støt via MobilePay på 3049 0580, læs mere om, hvordan du kan hjælpe eller giv et bidrag allerede i dag.

Vi mangler stadig gavegivere for 2017, så der er brug for din hjælp!

Spørgsmål? Kontakt info@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat