Landsfinalen – største stævne

Landsfinalen – største stævne

Landsfinalen er både sjov og street!Landsfinalen rykker nærmere! På fredag går det løs, når over 600 elever samler fokus omkring de sorte og hvide brikker, når titlen som ‘Årets Skakskole 2014’ skal uddeles. Det sker til Landsfinalen i Skolernes Skakdag, der afholdes i Billund Idrætscenter i Børnenes Hovedstad, Billund. Det kommer til at være Danmarkshistoriens største skakstævne nogensinde, og der er virkelig noget at glæde sig til.

Vi har sammensat et fantastisk program for Landsfinalen med masser af skakdyster og underholdning af Jacob Riising, kendt fra MGP og Gepetto News. Hver elev kæmper mod jævnaldrende spillere fra resten af landet, og der samles point ind til skolens hold, der kæmper om titlen som ‘Årets Skakskole 2014’. Der vil naturligvis være frokost og skolemælk til alle deltagere.

Læs mere og se programmet for Landsfinalen.

Landsfinalen arrangeres af Dansk Skoleskak og Børnenes Hovedsted med støtte fra Politiken, Skolemælk og Spar Nord Fonden.

Har man som lærer eller forælder spørgsmål vedrørende Landsfinalen bedes man kontakte Dansk Skoleskak på skakdag@skoleskak.dk eller på telefon 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat