Det er populært at bruge låget!

Det er populært at bruge låget!

Skoleeleverne i det danske land har i høj grad taget kampagnen ”Brug låget!” til sig, og bruger låget i stor stil, når der skal spilles og øves skoleskak frem mod Skolernes Skakdag d. 8. februar.

Kampagnen, ‘Brug Låget! – Det skal være sjovt at blive klogere’, er et samarbejde mellem Skolemælk og Dansk Skoleskak, hvor eleverne kan designe deres egne skakspil ved at samle mælkelåg. Kampagnens formål er blandt andet at motivere endnu flere skoleelever til at spille skoleskak, hvilket allerede er tilfældet på flere skoler.

Især eleverne fra 2.klasse på Sct. Michaels Skole i Kolding har virkelig taget Skolemælkslågene til sig og nyder den alternative måde at spille skoleskak på, hvor man kombinerer en praktisk anordning i form af mælkelåget med et sjovt og læringsrigt spil. Meldingen fra skolen er endvidere, at spillet er så populært, at flere klasser, bl.a. 7 årgang, har været en tur forbi skolens bibliotek for at spille på de nye mælkelågsbrætter, og spillet vækker generelt interesse.

Stor tak til både skolemælk og skoleskak for at vise eleverne og mig selv “lyset”. Vi bruger virkelig låget nu!, lyder det fra Anne Brandorff-Hansen, der er lærer på Sct. Michaels Skole.

Vi takker for de fine billeder fra Sct. Michaels Skole i Kolding og vil gerne opfordre andre skoler, forældre eller elever til at sende os billeder af jeres brug af mælkelåg og skakbrætter. Billeder kan sendes til skolemaelk@skoleskak.dk.

For yderligere information om kampagnen kontakt Karen Refer via karen@skolekskak.dk eller på 2143 4034.

Kampagnematerialer kan findes via www.skoleskak.dk/play

[nggallery id=121]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat