think-cell

think-cell

think-cell er en diagram- og layoutsoftware, der sigter mod at gøre det lettere at oprette diagrammer i Microsoft PowerPoint-slides ved hjælp af Microsoft Excel-datasider. think-cell er i stand til at producere spredningsdiagrammer, boblediagrammer, linjegrafik, søjlediagrammer, vandfaldsdiagrammer, Mekko-diagrammer, Gantt-diagrammer, dagsordener ogmeget mere.

 

Den bruger indbyggede PowerPoint-diagrammer og -former til sin output, hvilket betyder, at diagrammer oprettet med think-cell forbliver datadrevne, ikke-pixelerede og lette at ændre. Der er en søgbar online dokumentation med detaljerede instruktioner til at komme i gang med think-cell. Letlæselige skærmbilleder viser hurtigt eksempler på, hvordan man opbygger diagrammerne.

 

For mere information om think-cell og dets funktionalitet, besøg venligst think-cell’s hjemmeside: think-cell.com.

 

BRUGSBETINGELSER

think-cell tilbyder deres software gratis til akademiske eller non-profit organisationer, der udelukkende bruger den til uddannelse, offentlig forskning eller direkte non-profit kerneoperationer.

 

Softwaren er gratis tilgængelig for Dansk Skoleskaks-medarbejdere. For at få adgang til en think-cell licensnøgle skal du kontakte Dansk Skoleskaks analysechef.

Live Chat