Dansk Skoleskak indtog Roskilde 2012

Dansk Skoleskak indtog Roskilde 2012

I dagene op til at den store musikfest i Roskilde gik i gang, havde Dansk Skoleskak være at finde på årets festival, med masser af spændende og sjove aktiviteter. I samarbejde med initiativet Boardgamers Lounge, under Game City, som ligger i Bycenter West, se evt. på kortet her.

Dansk Skoleskak bød på simultanskak, Roskilde Mesterskabet i lynskak, babyskak, blindskak og man kunne vinde skakspil samt medaljer torsdag d. 5. juli i lynskakturneringer, så man kunne udfordrer sine kammerater i sin egen camp. Derudover vandt deltagerende også medaljer ved at vinde i en udvidede simultan, hvor en af deltagerne havde mulighed for at skifte simultanspilleren ud ved at sige “skift”.

Der var følgende personer fra Dansk Skoleskak; Nikolaj Mikkelsen, Jakob Aabling-Thomsen, Poul Rewitz, Jacob Brorsen og Nikolai Skousen. Derudover kiggede bl.a. Kristian Hovmøller og Niels Kristian Kragh forbi vores aktiviteter.

Der var 16 spillere, som deltog i Roskilde Mesterskabet i lynskak 2012 og vinder blev Matias Lolk Andersen, som er tidligere skoleskakspiller fra N. Zahles Gymnasieskole under både Peter Dürrfeld og Leif Jürgensen.

Vi takker alle som var med til at gøre dagene og aktivteterne underholdende.

[nggallery id=98].

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat