Dansk Skoleskak i Bella Centret

Dansk Skoleskak i Bella Centret

I dag åbnede Skoleledernes Årsmøde 2012 i Bella Centret i København, hvor mere end 1.700 skoleledere fra landets 1.600 folkeskoler samt skolechefer, skolepolitikere og repræsentanter fra organisationerne omkring folkeskolen deltager.

Dansk Skoleskak er selvfølgelig med igen i år, hvor vi holder til på stand nr. 6! Siden august sidste år har Dansk Skoleskak fået 125 nye medlemsskoler, og den store interesse for skoleskak mærkes også i Bella Centret, hvor mange allerede har været forbi vores stand for at høre mere om konceptet bag skoleskak, og hvordan skoleskak styrker børn og unges koncentration og indlæring samt hvordan skoleskak bruges i undervisningen. Skoleskak kan blandt andet med stor gavn benyttes i matematikundervisningen med ’SKAK+MAT©’ eller som led i den forebyggende specialundervisning. Bestil gratis infomateriale på www.skoleskak.dk/info.

På stand nr. 6 står kan vi også fortælle alle interesserede om den roste skoleskaklærer-uddannelse, der ruster lærere og pædagoger, uanset kendskab til skakspillets regler, med de bedste forudsætninger for at sætte skoleskak på skemaet og opstarte skoleskak-klubber. Læs mere om den to dage korte uddannelse her.

De næsten 2000 deltagere kan både i dag og i morgen se frem til to lærerige og inspirerende dage med mange interessante foredrag, duel mellem børne-og undervisningsminister Christine Antorini og skoleledernes formand Anders Balle, og en rekord stor 1850 m2 udstilling, hvor det nyeste nye inden for indretning, materialer mv. til folkeskolen præsenteres. Se program mm. for Skoleledernes Årsmøde her..

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat