Dødsfald

Dødsfald

Jens-Erik ChristensenTidligere kredsleder, skoleskakleder og medlem af Dansk Skoleskaks forretningsudvalg gennem flere perioder, Jens-Erik Christensen, er desværre gået bort efter længere tids sygdom.

Jens-Erik var et kendt ansigt i skoleskakken, og særligt hans begejstrede og engagerede samtaler med kreds- og skoleskakledere rundt omkring i landet, var med til at binde skoleskakken sammen. Før e-mailens tid, var det Jens-Erik der med hans årlige rundringninger indhentede oplysninger om “tingenes tilstand” rundt om i landet – som han med stor entusiasme formidlede til resten af forretningsudvalget. Det var også Jens-Erik, der gerne hjalp de nye unge til rette i forretningsudvalget, og som kunne hjælpe med de rigtige kontakter i organisationen.

Jens-Erik blev, da han stoppede som kredsleder, udnævnt til æresmedlem af Dansk Skoleskak – en titel og ære, som det kun er få forundt.

Jens-Erik var uddannet lærer og arbejdede i over 40 år på samme skole i Aabybro, hvor han både stod for skoleskakken og var formand i den lokale Aabybro Skakklub. Udover dysten på skakbrættet, var hans store interesse hjemmeværnet, hvor særligt formidlingen af historierne om hjemmeværnet havde hans store interesse.

Begravelsen finder sted fredag kl. 14 fra Aabybro Kirke.

Æret været Jens-Eriks minde.

På Dansk Skoleskaks vegne,

Mads Jacobsen

.

Mads Jacobsen
mads@skoleskak.dk


Live Chat