Brain Booster – vær med!

Brain Booster – vær med!

Se TILMELDING + INFO OM ALLE BRAIN BOOSTER CAMPS.

SPIL HJERNEN STÆRK – SAMMEN
Et nyt koncept med BRAIN BOOSTER CAMP kommer på turné i sommerlandet. Børn og unge mellem 7-16 år kan få plads, og gå hjem med et lækkert skakspil, booster T-shirt og en skarpere hjerne. Der er stadig ledige pladser til de hurtige!

BRAIN BOOSTER er for børn og unge mellem 7-16 år, uanset om man har lyst til at lære skakreglerne, har spillet i skolen eller næsten altid vinder over sine venner.

Årets BRAIN BOOSTER turné besøger Aalborg, Ballerup, Herlev, Hjørring, Horsens, Ikast-Brande og Odense.

I en tid hvor mange kigger mere i en skærm end på hinanden, er det et klogt træk at øve fokus og booste sin hjerne inden skolestarten – også selv om der står ferie på programmet.

BRAIN BOOSTER er læring på en lidt anden måde, end de fleste kender. Læringschef i Dansk Skoleskak, Mikkel Nørgaard uddyber:

Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klog. Man kan også spille sin hjerne skarp via øvelser og minigames på det ternede bræt. Så deltager man på BRAIN BOOSTER, hvor alle kan være med uanset skakkendskab, får man både en fed sommeraktivitet og bliver klar til det nye skoleår.

Udover sund frokost, diplom og booster T-shirt, får deltagerne et officielt skakspil med hjem (værdi 239 kr.). Det skal nemlig ikke være pengepungen, der afgør om der efter campen kan dystes videre med familie, venner og skolekammerater. Desuden får deltagerne adgang til at mødes online hver onsdag til undervisning, skakdyster og mere læring via Skoleskak.dk/booster.

Se TILMELDING + INFO OM ALLE BRAIN BOOSTER CAMPS.

Mads Jacobsen
mads@skoleskak.dk


Live Chat