Brain Booster i Fredericia – vær med!

Brain Booster i Fredericia – vær med!

BRAIN BOOSTER CAMPS er i gang igen, og vi glæder os til at spille hjernen stærk sammen med børn og unge landet over. Vi starter med den første camp i Fredericia Kommune i uge 31.

Se TILMELDING TIL BRAIN BOOSTER CAMP I FREDERICIA – der er stadig ledige pladser, så tilmeld jer nu via linket!

På BRAIN BOOSTER CAMPS kan alle deltage uanset kendskab til skakreglerne. Vi motionerer både hjernen og kroppen, mens vi har det sjovt og dyrker fællesskabet.

Som deltager lærer man om hjernen, samarbejder om mini-games (spil med færre brikker, der gør det lettere at øve og lære), prøver motionsskak, kondiskak, action-skak og meget mere.

Som del af et samarbejde med Fredericia Kommune kan vi tilbyde det ganske gratis, og alle deltagere får en sund frokost (brain food), en flot T-shirt og et diplom med hjem.

Børn og unge mellem 6-11 kan få plads den første dag (3. august), og dagen efter (4. august) er det for de lidt større mellem 12-18. Det foregår i Det Bruunske Pakhus i hjertet af Fredericia.

Uanset alder kommer man hjem med en skarpere hjerne, en oplevelse at fortælle venner og familie om, og en god fællesskabsfølelse.

SKAL I HAVE BRAIN BOOSTER CAMPS TIL EFTERÅRET?

BRAIN BOOSTER er for børn og unge mellem 6-18 år, uanset om man har lyst til at lære skakreglerne, har spillet i skolen eller næsten altid vinder over sine venner.

I en tid hvor mange kigger mere i en skærm end på hinanden, er det et klogt træk at øve fokus og booste sin hjerne inden skolestarten – også selv om der står ferie på programmet.

BRAIN BOOSTER er læring på en lidt anden måde, end de fleste kender. Læringschef i Dansk Skoleskak, Mikkel Nørgaard uddyber:

”Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klog. Man kan også spille sin hjerne skarp via øvelser og minigames på det ternede bræt. Så deltager man på BRAIN BOOSTER, hvor alle kan være med uanset skakkendskab, får man både en fed sommeraktivitet og bliver klar til det nye skoleår.”

Skal I have en BRAIN BOOSTER CAMP i efterårsferien, eller passer det jer bedre på et andet tidspunkt?

Kontakt os på laer@skoleskak.dk hvis din kommune kunne nyde godt af en sund, sjov og stimulerende aktivitet for børn og unge.

Se TILMELDING TIL BRAIN BOOSTER CAMP I FREDERICIA

Andreas Jacobsen
Andreas@skoleskak.dk


Live Chat