Book en kvindelig landsholdsspiller!

Book en kvindelig landsholdsspiller!

Alle skoleskakklubber med mindst 5 piger tilbydes nu muligheden for at booke en kvindelig landsholdsspiller!

I samarbejde med Udvalget for Støtte og Fremme af Pige- og Kvindeskak tilbydes alle skoleskakklubber at få et besøg af en kvindelig landsholdsspiller til at spille en simultan med børnene og fortælle om, hvordan det er at være med på OL-holdet i skak.

Indtil videre udbydes der 10 besøg i alt fordelt efter først-til-mølle princippet. De kvindelige OL-spillere bor i alle landets dele, hvorfor det forsøges at imødekomme alles ønsker så vidt muligt. Da skoleferien nærmer sig, vil disse formentlig først blive afviklet efter sommerferien og frem til jul.

Hvis I er interesserede, bedes I sende en mail til Kvindeudvalget på kvindeudvalg@skak.dk. Kvindeudvalget består af Oksana, Lene (begge skakspillere) og Thorbjørn (kvinde-landsholdstræner), som glæder sig til at høre fra jer.

Tanken er, at arrangementerne skal følges op at flere skakaktivitetsdage for piger i hele landet i samarbejde med nogle engagerede skakklubber.

Kontakt også pigeskakansvarlig Marie Frank på e-mail: marie@skoleskak.dk for inspiration til, hvordan I kan tiltrække og fastholde flere piger i skoleskakklubben..

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat