BMIS Mesterskab i København!

BMIS Mesterskab i København!

81 glade og forventningsfulde børn mødte fredag den 8. juni op på Gasværksvejens Skole for at deltage i BMIS Mesterskabet i København.

Børnene kom fra Klostervængets Skole, Valby Skole, Dia Privatskole, Amager Fælled Skole, Lundehusskolen og Gasværksvejens Skole, der alle har deltaget i skoleskakkens 3-årige social- og udviklingsprojekt Bring Minoriteterne i Spil (BMIS) i København. Mesterskabet var med til at markere afslutningen på projektet. Læs mere om BMIS her.

I løbet af årene har 17 københavnske skoler og 2.259 børn deltaget i et 8 ugers undervisningsforløb med skoleskak. Derudover er op til 30 lærere og pædagoger blevet uddannet på skoleskaklærer-uddannelsen. Der er fortsat skoleskak på 15 af projektskolerne. I hele Københavns Kredsen er der mulighed for at gå til skoleskak over 50 steder. Find din lokale skoleskakklub her.

Mesterskabet bød på 7 spændende runder. Undervejs havde børnene mulighed for at slukke tørsten med juice og stille den værste sult med kiks og bananer, lige som der var rig mulighed for at skabe venskaber på tværs af skolerne. Lærere/pædagoger fra skolerne og frivillige fra skoleskakken deltog som turneringsledere og var med til at gøre det til en god dag for børnene.

Alle børn fik en fin medalje med hjem som bevis på deres deltagelse. Det blev til hele tre topscorere fra Gasværksvejens Skole i mestergruppen og en fra Valby Skole, mens der blev uddelt to flotte topscorepræmier i begyndergruppen, som begge gik til Gasværksvejens Skole. Gasværksvejens Skole trak i sidste ende det længste strå og kan kalde sig vinder af BMIS Mesterskabet i København. Som bevis på sejren fik skolen en stor pokal til evigt minde.

Vindere af topscorer præmierne er:

Mester
Mathias, Valby Skole
Anton, Gasværksvejens Skole
Noah, Gasværksvejens Skole
Sofus, Gasværksvejens Skole

Begynder
Magnus, Gasværksvejens Skole
Peter, Gasværksvejens Skole

Vinder af BMIS Mesterskabets samlede pokal
Gasværksvejens Skole

Se alle resultaterne her.

[nggallery id=95]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat