Bliv praktikant i 2017

Bliv praktikant i 2017

Vi søger lige nu et hold veloplagte unge mennesker, som har lyst til at starte 2017 med et praktikophold hos Dansk Skoleskak.

Som praktikant hos os får du erfaring med at arbejde i en frivillig børn og unge organisation i rivende udvikling, egne opgaver og ansvarsområder samt løbende sparring med en tilknyttet vejleder. Arbejdspladsen er Dansk Skoleskaks landskontor i Skolehuset, Snaregade 10A, 1205 København K.

Vi søger praktikanter indenfor områderne:

Marketing & webshop
Som marketing og webshop praktikant hos Dansk Skoleskak kommer du til at arbejde med online marketing og drift af vores webshop Skakshoppen.dk. Du kommer til at udvikle dine kompetencer inden for flere discipliner, bl.a. udarbejdelse af produktpræsentationer, kampagner, kundeservice og drift af en webshop. Læs mere og send en ansøgning.

Kommunikation og event
Som kommunikation og event praktikant hos Dansk Skoleskak kommer du til at arbejde med ekstern og intern kommunikation samt eventplanlægning. Du kommer til at udvikle dine kompetencer inden for flere discipliner, bl.a. pressemeddelelser, nyhedsbreve, face-to-face kommunikation og eventplanlægning. Læs mere og send en ansøgning.

Forretningsudvikler
Som forretningsudvikler praktikant hos Dansk Skoleskak skal der researches, udvikles, tænkes strategisk, trykkes hænder og åbnes døre til samarbejdspartnere. Du kommer til at prøve kræfter med og udvikle dine kompetencer inden for strategi, kommunikation og organisationsarbejde. Læs mere og send en ansøgning.

IT praktikant
Som IT praktikant hos Dansk Skoleskak kommer du til at til at udvikle dine kompetencer inden for flere discipliner, bl.a. programmering, versionsstyring og optimering af websites. Læs mere og send en ansøgning.

IT Intern (UK)
As an IT intern at Dansk Skoleskak (Danish Scholastic Chess Federation), you will work with everything from optimizing websites to the development of online learning tools. You will develop your skills in different areas, including programming, versioning control system and websites. See more and send an application.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål? Kontakt Kristian Nygaard på kristian@skoleskak.dk / 4098 8478.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat