Antorini på besøg

Antorini på besøg

Skolernes_Skakdag_Kan_bruges_frit_med_Dansk_Skoleskak_som_kilde_01På Dalumskolen i Odense er det ikke kun eleverne og lærerne, der præsenteres for konger, dronninger, bønder og springere når skolen i dag er med på Skolernes Skakdag. Undervisningsminister Christine Antorini kigger også med, når der rykkes rundt på skakbrættets 64 sort/hvide felter. Undervisningsministeren er nemlig helt med på, at skoleskak er godt for eleverne – og passer særlig godt ind i den nye folkeskole:

”Skoleskak er med til at udvikle elevernes evne til at tænke logisk og strategisk. Det er en evne, de kan bruge i mange sammenhænge både i skolearbejdet og i tilværelsen generelt. Med den understøttende undervisning i den nye folkeskole er der blevet mere tid til at udvikle børnenes færdigheder på en anderledes og kreativ måde. Vi kan også se, at børnene bliver både motiverede og koncentrerede, når de dyrker skoleskak i løbet af dagen. Skolernes Skakdag er med til at gøre opmærksom på spillets mange kvaliteter i et læringsmæssigt perspektiv. Derfor ønsker jeg alle en rigtig god Skolernes Skakdag.”

TV2 og DR lægger også vejen forbi Dalumskolen, så husk at se nyhederne i aften kl. 18:00 og 18:30.

Del hvad I laver på Skolernes Skakdag på www.facebook.com/skoleskak, Instagram og Twitter #skoleskak.

Skolernes Skakdag 2015 er arrangeret af Dansk Skoleskak i samarbejde med Skolemælk, Politiken, Børnenes Hovedstad, Billund og Spar Nord Fonden.

Spørgsmål? Kontakt skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

 

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat