Succesrige aktivitetsleder-kurser

Succesrige aktivitetsleder-kurser

Torsdag den 26. januar på Højslev Skole satte en stor klapsalve punktum for fem succesfulde aktivitetsleder-kurser afholdt i Vorbasse, Aabenraa, Holstebro, Højslev og Aalborg.

Op til 150 lærere og pædagoger har deltaget i kurserne og er nu klar til at afholde en forrygende Skolernes Skakdag den 10. februar i uge 6!

Idéen med aktivitetsleder-kurserne har netop været at ruste, inspirere og vejlede lærere og pædagoger i, hvordan man afholder en fantastisk Skolernes Skakdag på den enkelte skole. Derfor har omdrejningspunktet på kurserne blandt andet været at give deltagerne indblik i alternative skakformer. Undervisningen foregår efter ”walk-the-talk” princippet, hvorfor deltagerne har deltaget aktivt i eksempelvis skoleskaklege og øvelser.

Skolernes Skakdag blev første gang afholdt i 2011 og trækker på de bedste ting fra Skolernes Motionsdag og Ekstrabladets skolefodboldturnering. På Skolernes Skakdag er den fysiske motion dog skiftet ud med hjernegymnastikken, hvor mere end 5.000 børn dyster på tanker og ideer.

Læs mere om aktivitetsleder-kurserne og Skolernes Skakdag her

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat