Afslutning på Stepping Stone skolerne!

Afslutning på Stepping Stone skolerne!

Stepping Stone er et 2-årigt integrationsprojekt på de tre københavnske folkeskoler; Amager Fælled Skole, Klostervængets Heldagsskole og Peder Lykke Skolen . Målet er at udvikle en model for skoleskak på udfordrede folkeskoler med høj andel af to-sprogede elever.

Projektet afsluttes på skolerne ved udgangen af december 2011 og to af tre skoler har haft afsluttende XP-turneringer og julehygge; Amager Fælled Skole og Klostervængets Heldagsskole. Peder Lykke Skolen havde planlagt et arrangement, men måtte aflyse pga. af skolen havde for travlt i december måned.

Skolerne afholder deres arrangementer på forskellig vis og Amager Fælled Skole havde en turnering med 36 deltager til den endelige præmieoverrækkelse, som foregik i skoleskaktimen fra 13:30 til 14:15. Det var en rigtig sjov dag med præmier til alle. Førstepladsen gik til Phillip, andenpladsen til Thor og tredjepladsen til Carl Als. Amager Fælled Skole har samtidig haft travlt med at afvikle Juleturneringen 2011. Læs mere her.

Klostervænget Heldagsskole afholdte en kombination af skolens afslutende XP-turnering og julehygge med juleklip, kage, pebernødder og saftevand. Der var 5 forældre og 35-40 børn. Derudover kunne forældre og elever vinde slikkepinde ved at vinde over Ibrahim i “bondeskak” eller vinde over Zubair i simultanskak. De kunne også vinde slikkepinde ved at vinde over de frivillige hjælpetrænere; Ahmah Al-Ashi og Kim Boelskov, som begge har været en effektiv del af skoleskakklubben på Klostervænget. Der var præmier til alle og en pokal til den skoleskakker med flest point. Moussa blev vinderen af pokalen og der var masser af julehygge på Klostervængets Heldagsskole.

Dansk Skoleskak takker for et godt samarbejde under udviklingsforløbet med de 3 skoler, som alle har været med i Stepping Stone projektet!

Du kan læse mere om Stepping Stone projektet her.

[nggallery id=50]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat