Åbent hus på Landskontoret i Kbh.

Åbent hus på Landskontoret i Kbh.

Dansk Skoleskak afholder åbent hus og inviterer frivillige, skoleskakledere, børn og forældre til åbenthus på vores Landskontor fredag d. 7. september 2012 fra kl. 15:30 og frem.

Kom ned og hils på medarbejderne, som giver råd og vejledning i forhold til opstart som skoleskakleder af skoleskakken på din skole eller mød flere af de frivillige i Dansk Skoleskaks organisation. Vi står klar til at hjælpe med materialer, der kan gøre skoleskakken sjovere og nemmere i det daglige. Det kan også være at de eksisterende skoleskakklubber har brug for nye idéer og tiltag.

Dansk Skoleskak vil gerne have større dialog med deres frivillige samt medlemmerne, så vores organisation kan udveksle idéer og erfaringer. Dette arrangement skal hjælpe og udvikle vores organisation, men også være med til at ryste alle mere sammen under festlige forhold.

Til arrangementet vil der blive serveret noget let og lækkert og lidt koldt til ganen. Vi håber at alle i skoleskakken vil byde dette tiltag velkomment samt ser frem til at se så mange af jer som muligt.

Adressen er:

Dansk Skoleskak
Brolæggerstræde 6, kld.
1211 København K

Se på kortet her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat