5 hold fra Ribe Kredsen klar til hold-DM

5 hold fra Ribe Kredsen klar til hold-DM

IF

90 skoleelever har i dag på Brorsonskolen i Varde kæmpet om den flotte vandrepokal i Kredsmesterskab for hold i Ribe Kredsen. Fem skoler fra kredsen deltog og alle gjorde en rigtig god figur. Stemningen var positiv og børnene var i høj grad ivrige efter at vise, hvilke træk og taktikker de mestrede.

Værtsskolen Brorsonskolen stillede med hele 15 hold, hvoraf 2 hold kvalificerede sig til DM. Vorbasse skole havde også fundet vej til Varde, hvor de havde medbragt to hold. Vorbasses ene hold fejede med deres 56 points al modstand af banen og kvalificerede sig ikke kun til DM, men kunne også indkassere den store sølvpokal for andet år i træk – fantastisk præstation!

Egekratskolen stillede også op i Varde med et enkelt hold, som viste fine takter i dagens turnering med en flot 2 plads i deres gruppe. Ribe Skoleskak deltog også med et enkelt hold som kvalificerede sig til DM, mens Årre skoles hold blev gruppevindere i deres gruppe, som bestod af de yngste deltagere. Dermed kvalificerede de sig også til DM i Nørre Åby på Fyn som afholdes d. 19-21. april.

Som altid blev samtlige børn hædret med en medalje for deres deltagelse og engagement.

[nggallery id=139]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat