35.000 børn har brug dig

35.000 børn har brug dig

35.000 børn leger, lærer og udvikler sig hvert år med skoleskak. Det håber vi, at de kan blive ved med! Men vi har brug for din hjælp. Inden 31. december 2016 skal 101 personer støtte Dansk Skoleskak med 200 kr., så vi kan få flere tusind i momsrefusion og modtage arv uden afgifter. Vi håber på din hjælp, så vi kan fortsætte arbejdet for, at alle børn får et liv med leg, læring og udvikling.

→ Støt med 200 kr. via MobilePay 3049 0580 eller giv et bidrag online

Hjælp os med at hjælpe
Din støtte hjælper os med at arrangere sjove aktiviteter for børnene bl.a. Skolernes Skakdag – hjernegymnastikkens motionsdag, Landsfinale i Billund, lokale kommunemesterskaber og Læringsfestival og DM i Skoleskak, hvor landets skarpeste hjerner findes.

Dansk Skoleskak støtter, vejleder og rådgiver desuden lærer og pædagoger i arbejdet med skoleskak – og det håber vi at kunne blive ved med. Men vi har brug for din hjælp, hvis vi fortsat skal kunne hjælpe undervisere på over 500 skoler med at sikre god læring for alle. Støt via MobilePay 3049 0580. Med et bidrag på 200 kr., kan du være med til at sikre at Dansk Skoleskak fortsat kan hjælpe de 500 skoler, der tilbyder skoleskak til over 35.000 børn årligt.

Niklas, Carla og Thorbjørn
Skoleskak er for alle, og så er det både sjovt og lærerigt – i hvert fald hvis man spørger Niklas, Carla og Thorbjørn.

Niklas og Carla spiller skoleskak på hver deres skole. Niklas kan bedre lide skoleskak end fodbold, fordi han bedre kan følge med i skak, hvor han kan bruge hovedet og ikke behøver være så god til det med sport og idræt. Carla synes at skoleskak er lidt ligesom en godbid til hjerne at spille skoleskak, fordi man træner at tænke på flere ting ad gangen.

Thorbjørn underviser elever i skoleskak på Langhøjskolen fordi: ”skoleskak lærer eleverne at tænke strategisk og logisk, og de lærer at koncentrere sig. Det er alt sammen noget eleverne kan bruge i de andre fag. Jeg håber, folk vil støtte op om Dansk Skoleskak. Deres undervisningsmaterialer, råd og vejledning er afgørende for, at jeg kan hjælpe mine elever bedst muligt.”

Hvis Niklas, Carla og Thorbjørn fortsat skal have gavn af skoleskak har vi brug for din hjælp. Støt med 200 kr. via MobilePay 3049 0580 eller giv et bidrag online.

Din støtte hjælper os med at…

  • Støtte lærere og pædagoger fra +500 skoler, så eleverne får den bedste undervisning
  • Styrke 35.000 børn og unges faglige og sociale udvikling
  • Styrke 1.-10- klasses elevers matematikkompetencer med 30%
  • Lave sjove og inkluderende læringsaktiviteter som Skolernes Skakdag
  • Klæde børn og unge på til fremtidens udfordringer og arbejdsmarked

Max 3% af din støtte går til administration mens 93% går direkte til støtte af lærere og pædagoger og aktiviteter for børnene. Læs mere om, hvordan din hjælp gør en forskel eller støt via MobilePay 3049 0580.

Spørgsmål? Kontakt gave@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat