NOGET FOR EN HVER SMAG

NOGET FOR EN HVER SMAG

MASSER AF NYHEDER I SKAKSHOPPEN

Mangler du læsestof til forårets fridage eller sommerhusturen? Eller måske en at spille skak imod? Der er masser af nyheder i Skakshoppen, hvor du finder alt fra basis-skaksættet, lærebøger og hæfter til skakcomputere, smukke skakborde og tykke biografier om nogle af historiens største skakspillere.

Du kan ikke købe en skakspiller, men næsten. Med en skakcomputer kan du spille alt det, du vil, på det niveau, der passer til dig. Computerne fås nemlig til både børn og voksne, til begyndere, øvede og eksperter. Computeren er en genial spillemakker, og den taber og vinder med samme sind. Læs mere om de smarte skakcomputere her.

Vi har fået nye flotte skakborde hjem, i beton og egetræ. Betonbordene egner sig fx godt til fællesrum som skolegårde, campingpladser eller offentlige pladser. Det stilrene betonbord er støbt i ét stykke beton af højeste kvalitet. Selve felterne er af marmor og natursten og integreret i betonfladen. Sættet er robust og kan sagtens klare vind og vejr. Der følger siddepladser til enten to eller fire personer med. Se beton-skakbordene, og læs mere her.

Det smukke egetræsskakbord ’ Calvert’ er designet af arkitekten Ferdinand Kramer. Der medfølger et sæt eksklusive skakbrikker, der passer perfekt til bordet som prikken over i’et. Se det fine skakbord i træ, og læs mere her.

Endelig kan du forsyne dig med læsestof til det næste lange stykke tid, fx med den imponerende biografi om Bent Larsen på hele 1100 sider. Du kan også stadig købe Bent Larsens egne ’Vi spiller skak’-hæfter. Der er i alt 10 hæfter i serien, som stiger i sværhedsgrad. Nr. 1 er for nybegynderen, og nr. 10 giver selv den mest rutinerede spiller noget at gruble over. Du kan købe de berømte hæfter hver for sig eller samlet. Se vores udvalg af skakbøger her.

Gå på opdagelse i Skakshoppens store udvalg, og bliv inspireret.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat