3 dage til Skolernes Skakdag 2013

3 dage til Skolernes Skakdag 2013

Der er nu kun tre dage til Skolernes Skakdag og de sidste forberedelser er ved at være på plads.

De sidste kasser med skakspil og brikker er blevet sendt af sted, medaljerne bliver talt op en sidste gang, og skoleskakkens maskot Duffy har påbegyndt sin rejse over Storebælt for at nå frem til de jyske skoler i tide.

Rundt omkring på de deltagende skoler er de store fællesarealer ved at blive ryddet og borde og stole bliver stillet op i lige rækker. Alt skal være i orden, så de mere end 12.000 elever rundt om i Jylland og på Fyn kan få sig en rigtig fed dag med masser af skoleskak. Også på Dansk Skoleskaks afdelinger i Århus og København er de sidste detaljer ved at falde på plads:

Vi er ved at være helt klar, så nu kan det godt blive d. 8. februar.  Det bliver rigtig fedt at komme rundt i landet og se hvordan de forskellige skoler har valgt at afvikle dagen. Dansk Skoleskak har kommet med forslag til, hvordan Skolernes Skakdag kan afvikles, men det er op til skolerne selv, at finde en model de kan bruge. Siger projektmedarbejder Annika Kikke Andersen.

Som optakt til Skolernes Skakdag besøger to skoleskakbørn Ramasjangprogrammet ”Børn i Bussen”. Se med når det sendes direkte på DR Ramasjang torsdag d. 7. februar fra kl. 18.00.

Læs mere om Skolernes Skakdag her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat