28.454 elever klar til hjernegymnastik

28.454 elever klar til hjernegymnastik

DiplomI morgen går det løs, når 28.454 børn fordelt på 226 skoler i hele landet sætter sig til skakbrætterne, og deltager i Skolernes Skakdag 2015. Se alle tilmeldte skoler.

Dagen byder på læring på tværs af klassetrin, hvor eleverne øver sig i at holde fokus, koncentration og tænke fremad under mottoet; ”Det skal være sjovere at blive klogere”. Læs pressemeddelelsen.

Fint besøg
Undervisningsminister Christine Antorini besøger Dalumskolen i Odense kl. 12.30, hvor hun skyder dagen i gang for 100 elever, der skal dyste mod hinanden. På dagen bliver Undervisningsministeren også introduceret til et ny-udviklet spilsite skoleskak.dk/Play! til iPad/tablets, og forsætter dagen med en omgang strategisk actionskak.

Det er ikke kun i Odense, de får besøg på dagen. På Lindehøjskolen i Herlev får de besøg af Politiken, der kommer forbi og ser hvordan Skolernes Skakdag fejres med 350 elever og bondeskak.

Dagen slutter med overrækkelse af diplomer og Skolernes Skakdag Avis fra Politiken, til alle elever.

Hvad laver I på Skolernes Skakdag?
Tag et billede og del det med os og de andre skoler via facebook.com/skoleskak. Følg os også på instagram.com/skoleskak, og tag #skolernesskakdag / #skoleskak.

Landsfinale i Lalandia, Billund
De 226 skoler, der deltager på Skolernes Skakdag, får adgang til årets Landsfinale fredag den 20. marts i Lalandia. Udover titlen som ’Årets Skakskole 2015’ er der præmier for 50.000 kr. Og en pokal bygget af LEGO© klodser på højkant. Se skolernesskakdag.dk/landsfinalen.

Skolernes Skakdag arrangeres af de lokale skoler i samarbejde med Dansk Skoleskak og partnerne Skolemælk, Politiken, Spar Nord Fonden og Børnenes Hovedstad, Billund.

Læs også pressemeddelelsen

Spørgsmål?
Kontakt skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat