2013/2014-sæsonen

2013/2014-sæsonen

Velkommen til en ny sæson!Velkommen til en ny, spændende sæson for skoleskakken!

Allerede i august måned finder de første opstarts- og fyraftensmøder sted i kredsene. Møderne er en god anledning til at få hilst på ledere og frivillige i kredsen, få inspiration til undervisningen med skoleskak og være med til at planlægge sæsonens lokale aktiviteter.

Til efteråret er der kommune- og kredsmesterskaber, hvor man har mulighed for at kvalificere sig til de individuelle Danmarksmesterskaber i skoleskak, som traditionen tro finder sted den sidste weekend i november (23.-24. november). Danmarksmesterskaberne i Odense har 40 års jubilæum, og vi håber på et brag af en jubilæumsudgave med mange deltagende og festlige aktiviteter i løbet af weekenden.

Vi håber i øvrigt at se rigtig mange, også af de nye medlemsskoler, til aktiviteterne i kredsene i løbet af sæsonen. Du kan få fuldt overblik over arrangementer, begivenheder og tidspunkter i kalenderen skoleskak.dk/kalender.

Skolernes Skakdag vokser sig større, og i denne sæson bliver kredsene øst for Storebælt også indlemmet. Dette gør Skolernes Skakdag landsdækkende, men det ændrer ikke på, at Skolernes Skakdag ligger fredag i uge 6 (7. februar 2014). I 2013 havde vi 110 deltagende skoler, og målsætningen for 2014 er at få 175 skoler med. Aktivitetslederkurserne er allerede lagt fast i januar måned, så lærere og pædagoger kan være rustet til at stå for Skolernes Skakdag. Landsfinalen ligger i Billund den 21. marts 2014. Læs mere om Skolernes Skakdag på skolernesskakdag.dk, hvor man også kan tilmelde sig.

Vi glæder os til endnu en spændende og begivenhedsrig sæson i skoleskakken, der nu tæller over 300 medlemsskoler i 85 kommuner!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat