16 uddannet i København

16 uddannet i København

Efterårssolens skarpe stråler ville også gerne ind at være med i lokale 203 på Uddannelsescentret Østerbro torsdag og fredag i forrige uge. Men med nedrullede gardiner blev strålerne holdt ude, mens de 16 lærere, pædagoger og frivillige, der deltog på skoleskaklærer-uddannelsen, så skoleskakkens lys.

Dansk Skoleskaks kompetente undervisere sørgede for et par lærerige og spændende dage, hvor alle deltagere på egen krop oplevede et undervisningsforløb i skoleskak, som de selv kan udføre i praksis med børnene på deres skole.

”Det har været en dejlig konkret uddannelse, som er lige til at gå hjem at bruge,” sagde Niels Funch fra Nyborg Private Realskole efter uddannelsen, der foruden skakteori, -teknik og -taktik også gav deltagerne lejlighed til selv at få flyttet en masse med brikkerne – i alt fra de simple mini-games til kondiskak, hvor man med ét enkelt skakspil kan aktivere alle på én gang.

Slutteligt var der også tid til at få diskuteret og planlagt undervisningsforløb, som løftede sløret for de mange forskellige måder, skoleskak kan implementeres på.

Deltagerne kunne efter to hårde, men sjove dage glæde sig til at komme hjem og undervise og arrangere skoleskak på deres respektive skoler med ny inspiration og viden.

Har du også været på skoleskaklærer-uddannelsen? Så glæd dig til den videregående skoleskaklærer-uddannelse, der ligger i november (København) og til maj (Aarhus).

Hvis du endnu ikke har været på skoleskaklærer-uddannelsen, så er der stadig åbent for tilmelding til uddannelsen i Aalborg den 31. oktober/1. november. Hvis du hellere vil uddannes i Aarhus, Odense eller København, så må du vente til foråret, hvor der netop er fastlagt nye uddannelser.

Tilmelding til skoleskaklærer-uddannelserne (både basis og videregående) sker via skakshoppen.

[nggallery id=159]

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat