150 lærere tager på kursus

150 lærere tager på kursus

I forbindelse med Skolernes Skakdag den 10. februar, tager ikke mindre end 150 lærere på aktivitetsleder-kursus. Idéen med aktivitetsleder-kurset er at ruste, inspirere og vejlede lærerne i, hvordan de afholder en lærerig og begivenhedsrig Skolernes Skakdag.

På kurset, der varer en enkelt dag, undervises lærerne i skakbrikkernes funktioner og forskellige skakformer som den sociale skakform Actionskak, ligesom lærerne prøver kræfter med turneringsledelse.

Skolernes Skakdag er et nyskabende projekt, der så dagens lys første gang i 2011. Fredag før efterårsferien er kendt som dagen, hvor landets skoleelever trækker i løbetøjet og får nogle kilometer i benene til Skolernes Motionsdag. På samme vis vil Dansk Skoleskak gøre fredag før vinterferien kendt som en dag i hjernegymnastikkens tegn i form af Skolernes Skakdag.

Aktivitetsleder-kurserne afholdes på skoler i Vorbasse, Aabenraa, Holstebro, Højslev og Aalborg og afholdes i januar. Skolernes Skakdag 2012 løber af stablen på 50 skoler i Syd-, Vest-, og Nordjylland.

For yderligere oplysninger om aktivitetsleder-kurserne kontakt projektkoordinator Morten Dreisler på tlf.: 2840 0304 eller e-mail: dreisler@skoleskak.dk Læs mere om Skolernes Skakdag her

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat