102030SKAK

#TRAINYOURBRAIN
Under #TRAINYOURBRAIN kan alle nu være med online i 102030SKAK. Formålet er at mødes, lære, udvikle sig og træne ens hjerne sammen med andre på tværs af køn og kultur, generationer og grænser.

 

102030SKAK
102030SKAK er let, fleksibelt og alle kan være med til playful learning / spilbaseret læring med Dansk Skoleskak den 10., 20. og 30. i hver måned. Det er let at huske, let at deltage og fleksibelt, at du kan spille med i alt fra 10 min. til 2 timer – samtidig med at du kan følge live udsendelsen.

 

102030SKAK er for alle uanset om du skal til at lære skakreglerne eller vinder over de fleste du møder.

 

FÅ STEPS – SÅ ER DU MED
1) Opret dig via lichess.org/signup (gøres første gang)
2) Lichess sender en bekræftelse på e-mail, som du godkender (gøres første gang)
3) Tilmeld dig lichess.org/team/dansk-skoleskak (gøres første gang)
4) Find den næste hjernedyst via Turneringer – klik ’tilmeld’

 

Når du først er oprettet, kan du altid under lichess.org/team/dansk-skoleskak tilmelde dig den næste turnering – den 10., 20. og 30. i hver mdr.

 

SE MED
Se udsendelserne via Live.skoleskak.dk – vi sender LIVE! fra studie 1 i Dansk Skoleskak

 

TEMA + BETÆNKNINGSTID
I udsendelserne er der fokus på et bestemt tema, fx snup brikker, udvikling af brikkerne mv. Der kan også være gæster i studiet, simultan eller lign.

 

Betænkningstiden kan skifte fra gang til gang, men spiller vi fx med 5+5 betyder det, at du har 5 minutters betænkningstid til alle dine træk plus 5 sekunder ekstra pr. træk, du laver. Varer hjernedysten fx 60 træk har du i alt 5 min. + 60 x 5 sek. – i alt 8 minutter. Når man er færdig med en hjernedyst, får man automatisk en ny modstander. Du kan også kigge med, når værterne deler ud af tips og tricks.

#TRAINYOURBRAIN