10 aktivitetslederkurser afviklet

10 aktivitetslederkurser afviklet

Aktivitetslederkursus_i_Kolding_Dansk_SkoleskakLandet over er der de sidste tre uger blevet afviklet 10 aktivitetslederkurser landet over. Nikolai Skousen og Mads Tudvad fra Dansk Skoleskak har i den sponserede VOLVO kørt landet rundt for at hjælpe lokale lærere på vej til at afholde en god og inspirerende Skolernes Skakdag for over 20.000 elever landet over. Der er blevet afholdt kurser for over 150 lærere fordelt på mere end 50 skoler i Tønder, København, Slagelse, Lille Skensved, Hillerød, Aalborg, Aarhus, Billund, Kolding og Odense. Undervejs er skakbrikken tårnet blevet døbt Nik & Jay-brikken, der er kommet frustrerede udbrud fra mange lærere i actionskak, og der er blevet komponeret en skoleskaksang.

Vigtigst af alt er selvfølgelig, at rigtig mange lærere er blevet klædt på til at kunne afholde Skolernes Skakdag fredag den 7. februar. Aktivitetslederkurserne er foregået under ”Walk-the-talk-princippet”, hvor de deltagende lærere har prøvet de forskellige skakaktiviteter på egen krop – heriblandt bondeskak med svensk afdøming og actionskak.

I næste uge sendes der materialer ud til alle de skoler, der deltager i Skolernes Skakdag.

Har du spørgsmål til afviklingen af Skolernes Skakdag, kan du altid kontakte os på telefon 3049 0580 eller ssd@skoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat