1 uge til Landsfinalen

1 uge til Landsfinalen

Den store Landsfinale i Skolernes Skakdag nærmer sig med hastige skridt, og der er nu en uge til det store event løber af stablen.

Fredag den 24. marts mødes 1100+ elever i hallen i Magion, Grindsted. Med sig har de lærere, forældre, fans m.m. og det tegner til at blive en dag med fuld fart på de sort-hvide felter.

Det bliver igen en fantastisk dag med 5 skakdyster, underholdning, præmier for 50.000 kr., medaljer til alle og super stemning!

Dagen starter 10.30 med indtjekning, og herefter følger velkomst, runder, underholdning og kåring af ‘Årets Skakskole’.

Tidligere års Landfinale

Landsfinalen 2015

Landsfinalen 2015

Fredag den 20. marts 2015 inviterede Børnenes Hovedstad, Billund og Dansk Skoleskak for tredje gang til Landsfinale i Skolernes Skakdag. Alle skoler, som deltog i Skolernes Skakdag kunne deltage med op til 16 elever og 4 voksne.

I 2015 blev Landsfinalen afholdt i superfede omgivelser i det tropiske badeland i Lalandia i Billund. 1. pladsen løb Vestfjendsskolens A hold med – for andet år i træk. Præstemarkskolens A hold kunne glæde sig over 2. pladsen, som de vandt med kun 1 point mindre end 1. pladsen. 3. pladsen var næsten lige så tæt på 1. pladsen – det blev Virupskolen – der var 4 point efter 1. pladsen.

Landsfinalen 2016

Landsfinalen 2016

Landsfinalen i Skolernes Skakdag blev afholdt den 18. marts i Lalandia, Billund.

Over 700 elever flyttede brikker i hallen, hvor der blev spillet i alt 4 runder skoleskak. Efter 4 intense runder, løsenede Duffy og Wafande stemningen, inden præmieoverrækkelsen og ‘Årets skakskole 2016′ blev kåret.

Vinderen af Landsfinalen 2016 blev Præstemarkskolen. De gik hjem med flotte LEGO piratskakspil, en LEGO-pokal.

På anden pladsen kom Verninge Skole og 3. pladsen gik til Holmegårdsskolen.

Landsfinalen arrangeres af Dansk Skoleskak og Børnenes Hovedstad, Billund i samarbejde med Politiken og Spar Nord Fonden.

Spørgsmål? Kontakt skakdag@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat