Tak for din støtte

Du hjælper nu tusindvis af børn og unge i Danmark til et liv med leg, læring og uddannelse!

 

Med bare én times skoleskak om ugen, forbedrer eleverne deres matematikkompetencer betragteligt, sammenlignet med almindelig undervisning. Det viser en undersøgelse lavet af TrygFondens Børneforskningscenter.

 

Din støtte gør, at vi kan skabe mere og bedre skoleskak for børn og unge i hele Danmark. Der står allerede skoleskak på skemaet hos mere end 60.000 børn og unge. Med din hjælp kan vi nå ud til endnu flere – også de, der har brug for ekstra støtte i undervisningen.

DU KAN OGSÅ HJÆLPE VED AT

Al overskud fra skakshoppen går til Dansk Skoleskak og hjælper til vi kan styrke børn og unges udvikling via skoleskak.

Ved at dele vores indhold og interagere med os på sociale medier spreder du kendskab til Dansk Skoleskak. Det gør at flere børn, forældre og skoler kan overveje, om de skal have skoleskak ind på deres skema.

Et af de flotteste og mest generøse bidrag man kan give er en del af sin arv. Testamenterede bidrag er sjældne, men har en stærk symbolsk værdi og gør en mærkbar forskel når der skal stilles ressourcer til at øge børn og unges trivsel.

VI GIR’ GENERATION TOUCH EN VIRKELIGHED, DE KAN RØRE

Børn og unges tid foran skærmen er vokset markant de senere år, og smartphones og sociale medier kæmper konstant om opmærksomheden – også i skolen. Skoleskak er et analogt alternativ til den megen skærmtid. En sjov læringsaktivitet, hvor mennesker møder mennesker. Her lærer de at tænke sig om og vente på, at andre skal tænke sig om. Det styrker deres koncentration, fordybelsesevne og tålmodighed, hvilket ruster dem bedre, når de i skolen skal udvikle såvel faglige som sociale kompetencer.

Dansk Skoleskak: Vi gir’ Generation Touch en virkelighed, de kan røre!

Dansk Skoleskak er medlem af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, ISOBRO, der er en sammenslutning af godkendte indsamlingsorganisationer.

1,3% af vores midler får vi fra det offentlige, så vi er dybt afhængige af opbakning fra privatpersoner, virksomheder og fonde. Tusind tak for din donation.

Live Chat