Brain Booster 2020

Brain Booster 2020

Her opdaterer vi om invitationer og tilmelding til BRAIN BOOSTER CAMPS 2020.

DANSK SKOLESKAK PRÆSENTERER BRAIN BOOSTER

Er du mellem 8 – 16 år? Vil du gerne have det sjovt, når du skal lære noget nyt? Og er det okay med dig, hvis din hjerne bliver super skarp? Så er BRAIN BOOSTER noget for dig.

BRAIN BOOSTER CAMPS 2020

Vi holder BRAIN BOOSTER CAMPS rundt om i Danmark, hvor vi spiller skoleskak for at træne hjernen. At læse tykke bøger og lave regnestykker, er nemlig ikke den eneste vej til at blive klogere. Man kan også spille sin hjerne stærk med skoleskak. Vi gør det sammen, det er sjovt og det virker. Alle kan være med, uanset om man har spillet skoleskak før eller ej.

Når tilmeldingen er åben til de enkelte camps, kan det ses her. Indtil videre er der planlagt camps i:

Herlev: Tirsdag d. 30. juni.
Ikast-Brande: Torsdag. d 23 juli.
Aalborg: Onsdag d. 5. august.
Aalborg: Torsdag d. 6. august.
Aalborg: Fredag d. 7. august.
Aalborg: Mandag d. 10. august.
Aalborg: Tirsdag d. 11. august.

Flere BRAIN BOOSTER CAMPS er på vej.

MED BRAIN BOOSTER 2020 FÅR MAN

  • BRAIN BOOSTER CAMP fra kl. 10-16 mødes op til 40 børn/unge. Udover sund ’brain food’ får alle, som synligt bevis på, hvad de har lært, et officielt skakspil, T-shirt og deltagerbevis.
  • BAGEFTER er der tilbud om ugentlige aktiviteter i et online community med undervisning og hjernedyst/skakkampe, hvor børn/unge møder deltagere fra egen og andre camps. Det nye skakspil skal bruges til at vise familien og venner, hvad deltagerne har lært og måske danne slagmark for en udfordring?
  • SKOLEN som de enkelte deltagere går på, kontaktes af Dansk Skoleskak, der rådgiver om, hvordan skoleskak kan blive en fast skole-aktivitet. Til gavn for de, der deltog på BRAIN BOOSTER CAMP og resten af skolens elever.

BRAIN BOOSTER HOS DIG?

Skal børn og unge også have gavn af BRAIN BOOSTER i din kommune? Så kontakt vores læringschef Mikkel Nørgaard, mikkel@skoleskak.dk / 2984 9874 eller Dansk Skoleskak på info@skoleskak.dk / 3049 0580, og hør om mulighederne for at få BRAIN BOOSTER hos jer.

Esben Nicolajsen
esben@skoleskak.dk